Raskere vei til egen bolig

Visste du at det tar deg mindre enn ett minutt å få bekreftelsen på at du kan kjøpe din egen bolig? Gjør deg klar for å vinne budrunden med markedets mest moderne finansieringsbevis.

Se for deg at du er på visning en mandag, og oppdager at dette er drømmeboligen. Det er ingenting du har mer lyst til enn å bli med på budrunden dagen etter, men har du banken med deg?

– Med Finansieringsbevis fra SpareBank 1 slipper du telefonkø og behandlingstid for å få svar på hvor mye du kan låne av oss. Aldri før har det vært mer lettvint å få bekreftelsen i hendene. Og det er selvfølgelig gratis, sier privatøkonom i SpareBank 1 SMN, Endre Jo Reite.

Finansieringsbeviset fra SpareBank 1

  • er gratis
  • varer i 3 måneder
  • ruster deg til budrunden på under ett minutt

Markedets første digitale finansieringsbevis

Poenget med et finansieringsbevis, er at du vet hvor langt du kan strekke deg i en budrunde. Mange meglere krever dessuten at du har dette i orden før de godkjenner et bud fra deg.

– De fleste av oss forbinder banktjenester med nettbaserte løsninger. Men når det gjelder finansiering, har norske banker fortsatt en vei å gå. Vi i SpareBank 1 er derfor glade for at vi som første bank i Norge kan tilby en heldigital løsning for finansiering, sier Robert Homstad, finansrådgiver i SpareBank 1 SMN.

Mindre skummelt – mye enklere

Som kunde har du tidligere vært nødt til å ringe en rådgiver eller komme i et møte for å få bevis på at du har banken i ryggen. Det er kanskje ikke så rart at mange har oppfattet dette som tungvint, og kanskje litt skremmende?

Hittil har det rett og slett vært opp til banken å bestemme når du skal få finansieringsbeviset. Nå har vi i SpareBank 1 snudd om på det hele, ved å gi deg større frihet.

– Men med frihet kommer imidlertid ansvar, og det er viktig at opplysningene du fyller inn er korrekte. Etter at du har fått beviset, vil vi derfor forsikre oss om at alt har gått riktig for seg, forklarer Robert.

For å få Finansieringsbevis fra SpareBank 1, må du ha oversikt over

  • den årlige inntekten din
  • hvor mye du har i lån
  • hvor mye du har i oppsparte midler

Trenger du bekreftelse på hvor mye du kan få i lån? Hent ditt Finansieringsbevis

PS: Har du flere spørsmål? Ring 07300, og en av våre rådgivere hjelper deg hver dag fra 7 til 24.