Lånebevis på minuttet

Slik fikk Knut-Tore og Ragnvald finansieringsbevis (lånebevis) på minuttet

– Med noen få tastetrykk kom jeg et stort steg nærmere drømmeboligen, og kunne plutselig intensivere jakten, sier Knut-Tore. Han er én av 150 personer som har fått finansieringsbevis (lånebevis) på 1-2-3 gjennom vår nye løsning.

Knut-Tore har lenge hatt planer om å flytte fra Trøndelag til Oslo, og har holdt seg godt oppdatert på boligmarkedet. Det han imidlertid ikke har hatt like god oversikt over, var hvor mye banken var villig til å gi ham i lån.

– Da jeg bestemte meg for å gjøre alvor av flyttingen, oppdaget jeg SpareBank 1 sin nye løsning for å få finansieringsbevis. Ett minutt senere hadde jeg lånebeviset i hånda – helt gratis, sier Knut-Tore.

Og før en måned hadde gått, kunne Knut-Tore kalle seg eieren av en leilighet på Røa i Oslo.

– Hadde ikke trodd det var så lettvint

I Trondheim har Ragnvald og familien begynt å leke med tanken om å oppgradere til en større bolig. Tobarnsfaren planla å gå i banken for å prate med en rådgiver om boliglån, men det viste seg raskt å bli helt unødvendig.

– Jeg så at banken reklamerte for at de hadde Norges enkleste måte å få finansieringsbevis på, og jeg ville gi det et forsøk. Helt ærlig hadde jeg ikke trodd det var så lettvint som det viste seg å være. Finansieringsbeviset fra SpareBank 1 er et eksempel på at bankhverdagen blir enklere og enklere for oss brukere. Dette er bank på folkets premisser, sier Ragnvald.

Les hva ekspertene sier om Finansieringsbevis fra SpareBank 1

Lånebevis gjør boligjakten lettere

Den kommende Oslo-borgeren Knut-Tore har en anbefaling til deg som vurderer å kjøpe bolig, nemlig å starte prosessen med å søke finansieringsbevis.

– For min del var det dette som virkelig intensiverte boligjakten. Like etter at finansieringen var i boks, ringte dessuten en rådgiver fra banken for å gi meg ytterligere informasjon. Det føltes trygt, sier han.

Ragnvald og familien har fortsatt ikke funnet boligen som passer dem, men kommer til å by så fort den dukker opp.

– Nå er letingen lettere, i og med at vi vet hvilket prisnivå vi kan legge oss på. Dessuten varer lånebeviset i tre måneder, så vi har det ikke travelt, sier han.

Slik får du finansieringsbevis

Finansieringsbevis er en heldigital løsning. Du starter med å gå til nettsiden, for så å fylle inn enkel informasjon om blant annet lønn, sparepenger, antall barn og om du kjøper bolig alene eller sammen med noen.

Finansieringsbevis fra SpareBank 1

  • er gratis
  • varer i 3 måneder
  • gir deg svar på minuttet

Les også: 5 tips til deg som vil kjøpe bolig helt selv

Få finansieringsbevis (lånebevis) på minuttet