Har du lyst til å jobbe med e-commerce i SpareBank 1 SMN?

Nå har vi en spennende nyopprettet stilling innen digitalt salg.

Digital handel er stadig i vekst, og det er spennende fremtidsutsikter i vente. Vår markedsavdeling består i dag av 11 trivelige og dyktige lagspillere, som utgjør et av de største markedsmiljøene i Trondheim. Vår kompetanse er bredt sammensatt, med spesialister på analysebasert kundedialog, digitale redaktører, grafisk design, sosiale medier, merkevarebygging, strategisk rådgivning og digitale kanaler. Bankens nettside smn.no er en av regionens mest besøkte nettsider, og vi ønsker deg med på laget.

Lederen vi søker vil ha ansvar for e-handel og for digitalt salg til eksisterende og nye kunder. Som leder må du ha omfattende digital kompetanse og erfaring fra netthandel, i tillegg til en sterk kommersiell teft. En av dine viktigste oppgaver vil være å optimalisere kundeopplevelsen i digitale kanaler slik at det konverterer til kjøp eller genererer leads til våre rådgivere. Du vil følge opp KPI’er og hele tiden jobbe med forbedring og optimalisering.

Leder e-handel er en operativ lederstilling med ansvar for digitalt salg, trafikkstyring og nettsider. Som leder e-handel har du et brennende engasjement for målrettet salg og digital markedsføring. I tillegg til gode lederegenskaper, setter du kunden i fokus og vet hva som driver salg i alle kanaler. Du jobber strukturert, og trigges av å nå egne og selskapets mål. I tillegg har du sterke ambisjoner med hensyn til vår digitale fremtid.

Du vil bli en del av et miljø med mye humor, godt humør og samhandling. Vi er en avdeling som alltid streber etter å utvikle oss, og vi jobber kontinuerlig sammen for å nå lengst mulig.  Vi holder til i bankens hovedkontor i Trondheim, med gode fasiliteter. Her er det tilrettelagt med sykkelparkering, dusj med håndklær, renseritjenester, kaffebar med sushi og en fantastisk personalrestaurant.

SpareBank 1 SMN er en av regionens største arbeidsgivere, og som ansatt hos oss får du mange tilbud også på fritiden. Er du glad i å trene så har vi et aktivt bedriftsidrettslag med 13 ulike grupper, som for eksempel bowling, fotball, håndball, ski og sykkel. Banken har også mange fine bankhytter som man kan leie rundt i hele distriktet.

Søk på stillingen