Jubileumsprisen i Namsos: Stem på din favoritt!

I forbindelse med vårt 175-års jubiléum i Namsos, deler vi ut en pris på 50.000 kroner til et prosjekt, arrangement eller en ildsjel. Vi har fått inn mange gode forslag på kandidater. Nå trenger vi din stemme!

Slik stemmer du på din favoritt

For å stemme på den du mener fortjener å vinne 50.000 kroner, må du sende en SMS.

  1. Skriv ”Jub” og ”nummer” til det prosjektet du ønsker skal få vår jubileumspris. Husk mellomrom.
  2. Send den til 07300.

Fristen for å stemme er 30. november kl 12.

Dette er de nominerte:

  • Jub 1 Prosjekt paviljong ved Tiendholmen
  • Jub 2 Prosjekt ny festplass i Namsos
  • Jub 3 Spillum IL langrenn
  • Jub 4 Namsos Volleyballklubb, Beachvolleyanlegg i Kleppen
  • Jub 5 Bymarkas venner og Jannike Reymert
  • Jub 6 Støttegruppen i Granåsen

Les også: Disse lokale heltene får tildelinger i høst

Mer om kandidatene til jubileumsprisen i Namsos

Vi har fått inn mange gode forslag og juryen har hatt en intens jobb med å finne de beste kandidatene. Nedenfor finner du innstillingen fra juryen og nå er det opp til deg å stemme frem den kandidaten du mener er best egnet til å motta SpareBank 1 SMN sin jubileumspris.

Kandidat 1: Prosjekt paviljong ved Tiendholmen (Jub 1)

Stemmer du på dette prosjektet, så kan du bidra til at det blir en terrasse/paviljong i enden av bunkers ved brukaret Namsen bro, Tiendholmen. Dette vil være et godt tilbud til både folk i lokalområdet og for turister. Plassen vil ha en unik utsikt ut mot Namsen, og det vil bli satt opp plansjer for historier fløting, fiske og sagbruk. Dette prosjektet vil føye seg godt inn i rekken for «ska æ vis dæ byn æ bur i» som ildsjelen Tor Jørgen har lykkes med tidligere.

Kandidat 2: Prosjekt ny festplass i Namsos (Jub 2)

Det er på høy tid med en opprustning av festplassen i Namsos trenger. Velger du å gi din stemme til dette prosjektet, så kan du sørge for at dette gode initiativet ligger an til gjennomføring. Det er flott om vi sammen får samlet ressursene til et best mulig resultat, som vil komme hele byen til gode.

Kandidat 3: Spillum IL langrenn. (Jub 3)

De fantastiske frivillige i Spillum IL Langrenn jobber hele vinteren i gjennom for at vi alle skal ha muligheten til å få gode skiopplevelser. De produserer snø og kjører løyper så vi som vil ha ski på beina kan fokusere på skigleden og opplevelsen. Velger du å gi din stemme til disse så støtter du en gjeng som virkelig fortjener et tilskudd.

Kandidat 4: Namsos Volleyballklubb – Beachvolleyanlegg i Kleppen (Jub 4)

Volleyballmiljøet i Namsos trenger et løft for å komme tilbake som et godt tilbud i byen. Jeg er helt sikker på at dette kan komme i kraft av et nytt og moderne anlegg tilknyttet anlegget i Kleppen i Namsos, der man finner stort sett alt av annen idrett. Klubben mangler noen kroner på finansieringen før dette kan bli gjennomført. Velger du å gi din støtte til dette formålet, kan du bidra til at de kommer i mål.

Kandidat 5: Bymarkas venner og Jannike Reymert (Jub 5)

Dette er mennesker som virkelig gjør en kjempeflott og frivillig jobb med å tilrettelegge stier rundt om i bymarka. Alle timene de legger ned har allerede resultert i at mange flere enn før av byens innbyggere kommer seg ut, og nyter av den gevinsten dette gir. Ildsjel Jannike Reymert har i flere år vært ildsjel for Bymarkas venner. Velger du å støtte dette formålet med å gi dem din stemme, så støtter du opp om en gjeng som virkelig utgjør en forskjell for at flere i byen skal komme seg opp og ut.

Kandidat 6: Støttegruppen i Granåsen (Jub 6)

Her er det snakk om frivillige ildsjeler som gjennom hele året gjør en fenomenal jobb for alle i Namsos som ønsker å ha et anlegg. Her legges det godt til rette for både sommer- og vinteraktiviteter. I deres arbeid så trenger de sårt penger for nye oppgaver. Gir du din stemme til dette formålet vil du støtte et viktig formål i byen vår.

Her finner du oss i Namsos

Les også: Dette er våre leseres beste ut på tur-tips