Hva har Johannes, Birgit og Charlotte til felles?

Talent kommer i ulike former. Det kan vi med sannhet skrive under på, etter å ha fulgt unge talenter fra Trøndelag og Nordvestlandet i 15 år. Møt tre av dem som har fått talentstipend fra SpareBank 1 SMN. 

Les også: Syv spørsmål fra deg som vil søke om talentstipend

Talentstipend deles nå ut i tre klasser; kultur, idrett og samfunn. Selv om man i utgangspunktet skulle tro at det var ganske forskjellig å være f.eks. fløytist, orienteringsløper og gründer, er det også klare fellestrekk mellom dem som når til topps i vår jakt på unge, lokale talenter.

Felles for våre talentvinnere, er at de har evnen til å gjøre en forskjell, de våger å prøve der andre kanskje vil gi opp, og de ønsker å bidra positivt til regionen de er fra.

Johannes Høstflot Klæbo, Birgit Skarstein, og Charlotte Audestad har alle fått talentstipend fra SpareBank 1 SMN. Den gangen var de kun på trappene av det som skulle bli fantastiske historier om å nå sine drømmer.  

Les mer om våre tre talentstipendvinnere her:

Idrettskometen Johannes

Hverdagspoeten Charlotte

Grenseløse Birgit

Har du – eller kjenner du noen med talent?

Nå kan du også søke om talentstipend, eller nominere noen du kjenner. Til våren skal vi dele ut til sammen ca 600 000 kroner til dyktige unge, mennesker med tilknytning til Trøndelag, Møre og Romsdal eller Sogn og Fjordane.

Vi leter etter unge ildsjeler, idrettsutøvere, kulturformidlere, smartinger, gründere og alle som gir oss andre lyst til å klappe litt ekstra.

Søk her innen 10. desember