– SpareBank 1 SMN er en drømmesponsor

Daglig leder i Ranheim, Frank Lidahl, er i ekstase over at banken har valgt å gå inn som hovedsponsor for klubben.

Ranheim Toppfotball rykket sensasjonelt opp til Eliteserien i desember i fjor. Laget har imponert et stort publikum med fantastiske resultater bygget på minimale ressurser. Akkurat dét er noe som har trigget konserndirektør i banken, Sven Tore Samdal, til å samarbeide med dugnadsklubben.

– Lik filosofi

– Vi har blitt glade i Ranheim. Vi liker det Ranheim står for som klubb, og det at de gjør alt med nøkternhet. Det samsvarer godt med våre verdier, sier Samdal, og fortsetter:

– Vi har jo lyst til å fremstå som helhjerta og likandes, og det gjør Ranheim også. Vi liker verdiene i klubben om å realisere drømmer for unge lokale talent. Det er akkurat hva vi driver med i vår hverdag, sier han.

Ranheim er endelig tilbake i Eliteserien for første gang på 62 år. De siste 18 månedene har klubben slettet all utestående gjeld, og har virkelig fått kontroll over egen økonomi. Nå blir Ranheim det eneste laget på toppnivå i Norge som ikke har noen helproffe spillere. Klubbens filosofi er at alle spillerne enten skal jobbe eller studere ved siden av fotballen, og det gjør det ekstra imponerende at de nå skal spise kirsebær med de store gutta i 2018.

Les også: Millionløft for kampen mot plast

Vært på sponsorjakt

Ranheim TF har lenge vært uten hovedsponsor, men nå som jakten endelig er over, kunne ikke klubbleder Frank Lidahl blitt mer fornøyd. SpareBank 1 SMN er ny som sponsor, mens EiendomsMegler 1 Midt-Norge viderefører sitt sponsorat som startet høsten 2016.

– Dette er en drømmesponsor å ha for oss, rett og slett fordi vi står for mye av de samme verdiene. Denne avtalen er med på å skape en tryggere økonomisk plattform for Ranheim, og den røde tråden her er også tydelig: Vi håper at vi kan se igjen noen av trønderne i Ranheim på Lerkendal i løpet av de neste årene, sier Lidahl.

Eirik Jakobsen fra EiendomsMegler 1 (f.v). konserndirektør i SpareBank 1 SMN Svein Tore Samdal, og banksjef Øst i SpareBank 1 SMN. Hilde Sem Lykke poserer med Ranheim-flagg på pressekonferansen.

Banksjef i Trondheim Øst, Hilde Sem Lykke, er også glad for denne sponsoravtalen. Hun ser på den som viktig for å øke tilstedeværelse for banken i området.

– For oss betyr det enormt mye å ha et godt forhold til Ranheim, sier Sem Lykke og fortsetter:

– Bydelen er i enorm vekst, og vi er en bank som er til stede for lokalsamfunnet. Vi ønsker å ta del i dugnadsånden og folkeligheten som preger klubben. Vi har flere fellers aktiviteter på gang. Mest konkret nå er at vi sammen skal dra i gang en aksjon hvor vi rydder Ranheimsfjæra fri for plast, sier hun.

Sterk posisjon på Ranheim

– EiendomsMegler 1 Midt-Norge har vært med som sponsor siden høsten 2016, og vi vil gjerne videre nå når klubben er i ferd med å realisere sine drømmer. Samtidig ser vi på dette engasjementet som viktig i en bydel i sterk vekst og hvor det bygges mange nye boliger. Sammen med banken har vi etablert oss med eget kontor på Grilstad, og som har bidratt til å gi oss en veldig sterk posisjon på Ranheim, sier salgsdirektør Eirik Jakobsen i EiendomsMegler 1 Midt-Norge.

PS: Ranheim skulle egentlig sparke i gang Eliteserien lørdag 10. mars, men kampen ble utsatt på grunn av for dårlige baneforhold. Nå er planen å spille første seriekamp hjemme mot Stabæk andre påskedag på Extra Arena.