Gründerpakken: Har du en gründer i deg? Slik kan du lykkes

Bli med på seminar i vårt banklokale i Molde, og lær om hvordan du kan lykkes som gründer.

 

Meld deg på her

 

Vi er svært opptatte av at folk skal lykkes, og som bank står teknologi og innovasjon høyt hos oss. Vi har et ønske om å bidra så godt vi kan for at gründere skal få til, nettopp det å lykkes. Nå vil vi i Molde holde seminarer kalt «Gründerpakken»  i tiden fremover i regi av banken og Regnskapshuset, der vi vil fremme tema som skal hjelpe deg i oppstartsfasen slik at du får realisert gründerdrømmen.

I det første seminaret vil temaet være «Gründeren og samarbeidspartnere» der vi ser nærmere på hvorfor det er viktig med gode samarbeidspartnere for en gründer. Seminaret holdes av avdelingsleder for Regnskapshuset i Rauma og Fræna, Ingvild Nistad som har med seg søster og klesguru, Trude Nistad. Tidligere drev og eide Trude butikken med samme navn, og har gjennom mange år med hardt arbeid fått stor suksess med sin kleskolleksjon. Hun vil fortelle om sin gründerhverdag, og svare på spørsmål om hvordan det er å være gründer og hvilket krav omgivelsene har til henne. Samtidig vil hun gi et innblikk i hvorfor det er viktig med gode folk rundt seg for å kunne lykkes.

Les også: Charlotte råder gründere til å leke mer

 

Ingvild har bidratt til Trudes suksess hele veien med ekspertise innen regnskapsføring. Hun vil snakke om kravene som en regnskapsfører kan bidra med å dekke for deg som gründer, og hvilke muligheter digitalisering av regnskap gir deg.

Fra banken kommer Banksjef for næringsliv, Karin Norli med rådgivning til gründere og skal fortelle hvorfor det er viktig for SpareBank 1 SMN å satse på gründere. Hun kommer også til å fortelle om virkemiddelapparatet og finansiering i de ulike livssyklusene du er i for din bedrift.

Norli vil også si noe om «Gründerpakken» og de ulike seminarene som kommer til å arrangeres i tiden fremover.  Kursene kommer til å handle om: Finansiering av gründerselskap, selskapsstruktur/foretaksformer, betalingshåndtering med for eksempel bruk av Vipps, Trygghet i personlig økonomi og likviditetskurs.

Velkommen skal du være!

Meld deg på her