Levanger

Levanger bestemmer! Én av disse skal få 100.000 kroner

Lokalbanken i Levanger fyller 175 år, og vi feirer med å dele ut 100 000 kroner til et godt formål. Nå konkurrerer fire gode kandidater om jubileumsgaven fra SpareBank 1 SMN, og du kan stemme frem din favoritt.    

Les også: Hvem i Levanger fortjener 100 000 kroner?

Tidligere i høst kunne alle på Levanger foreslå kandidater til SpareBank 1 SMN sin jubileumsgave. Etter å ha gått gjennom 133 søknader, har juryen valgt ut fire kandidater som nå skal konkurrere om folkets stemme for å motta gaven.

–Jeg er imponert over responsen fra publikum. Det er utrolig mange gode forslag, sier banksjef Olav Salater, som gjerne skulle ha delt ut penger til alle som ble foreslått.

Stem på din kandidat til jubileumsgaven på Levanger

Juryen har lagt vekt på at kandidatene dekker fire ulike dimensjoner i frivilligheten: kultur, idrett, omsorg og friluft, i tillegg til geografiske dimensjoner. Hvem får din stemme?

Kandidat 1: Levanger Røde Kors

Send tekstmelding SP175 1 til 27222 for å stemme på Levanger Røde Kors.

Levanger Røde Kors

Gunnhild Bjørnes og Hubertus Jonkers i Levanger Røde Kors, sammen med dukka Henry, som brukes for å lære barnehagebarn om førstehjelp. Foto: Marte Skjesol/Innherred.

Kandidat 2: Levanger Nye Teater

Send tekstmelding SP175 2 til 27222 for å stemme på Levanger Nye Teater.

Levanger Nye Teater

I sommer fikk vi se Levanger Nye Teaters Aristokattene på Torget. Snart starter planleggingen av neste forestilling, og drømmen er å få et tak over scene og amfi på Torget. Foto: Marte Skjesol/Innherred

Kandidat 3: Torsbustaden Alpinsenter/Skogn IL

Send tekstmelding SP175 3 til 27222 for å stemme på Torsbustaden Alpinsenter.

Torsbustaden alpinsenter

Alpinsenteret i Torsbustaden krever dugnadsarbeid hele året. Vegard Knudsen (f.v.), Harald Dahle, Johan Arnt Leira, Jan Håvard Indahl, Lisa Slundgård Fundtaunet med Viktor, Vegar Hynne, Erle Hynne og Ove Morten Halvorsen er blant dem som har vært i sving. Foto: Marte Skjesol/Innherred.

Kandidat 4: Løypekjøring i Frolfjellet/Frol IL

Send tekstmelding SP175 4 til 27222 for å stemme på Løypekjøring i Frolfjellet.

Løypekjøring i Frolfjellet

Jostein Nordvoll (fra v.), Arve Munkeby, Bente Hovdal Sundsvik, Astrid Indgaard Rotmo og Odd Langeland i Frol IL, sørger for tusenvis av skiturer. Foto: Roger M. Svendsen/Innherred.

I lokalavisa Innherred kan du lese mer om alle kandidatene.

Vinneren avgjøres gjennom en SMS-avstemming som starter 15. oktober og pågår frem til jubileumsferingen i Festiviteten 1.november. Der blir SpareBank 1 SMN sine kunder invitert til fest med sofaprat og underholdning ledet av Marvin Wiseth og Eli Arnstad.

Ønsker du å delta på jubileumsmarkeringen? Meld deg på her.

Visste du dette om lokalbanken din?

  • Det var den lokale futen, prosten, skolestyreren og prokuratoren (= advokat) som tok initiativet til å etablere en sparebank i Levanger. Banken åpnet dørene under Martnan 1. mars 1843, og hadde åpent to timer hver lørdag.
  • Levanger og Skogns sparebank slo seg sammen med Sparebanken i Skogn og Ytterøy Sparebank i 1975. Deretter inn i den nye Sparebanken Midt-Norge i 1985. SpareBank 1 SMN står i dag sentral som lokalbanken i Levanger, både innenfor personmarked og næringsliv.  I tillegg er Eiendomsmegler 1 og SMN Regnskapshuset bygd opp som betydelige aktører.
  • 175- årsjubileet vil bli markert 1. november i Festiviteten, med inviterte kunder, utøvere og artister fra området vi er stolte over.