– Vi har blitt glade i Ranheim

Ranheim har hatt en sportslig utvikling ingen trodde var mulig. Likevel har de fortsatt beina godt plantet på jorden, også nå når vi tredobler bidraget til klubben de to neste årene.

– Vi kommer ikke til å kjøpe noen proffspillere for det, sa en leende Ranheimstrener, Svein Maalen, like før sponsoravtalen mellom Ranheim, SpareBank 1 SMN og Eiendomsmegler 1 ble signert.

Sponsorsjef Jeanette Molnes forteller at gode prestasjoner og topp omdømme i eliteserien kombinert med sportslig utvikling har vært sentralt når avtalen nå videreføres som konsernavtale for to nye år.

– Avtalen er en tredobling fra 2018-sesongen, forteller hun.

– I tillegg har vi blitt glade i Ranheim. Vi liker det Ranheim står for som klubb, og det at de gjør alt med nøkternhet. Det samsvarer godt med våre verdier, sier konserndirektør, Sven Tore Samdal, i SpareBank 1 SMN.

PERFEKT SAMARBEIDSPARTNER: Med fokus på lokal tilhørighet og å bygging av lokal stolthet er Ranheim den perfekte samarbeidspartner for oss. 

Vi liker å være annerledes

Ranheim er det eneste laget på toppnivå i Norge som ikke har noen helproffe spillere. Klubbens filosofi er at alle spillerne enten skal jobbe eller studere ved siden av fotballen.

– Vi liker å være annerledes, og det er Ranheim også, sier Samdal.

Han trekker spesielt frem klubbens verdier om å realisere drømmer for unge lokale talenter.

– Det er akkurat det vi driver med i vår hverdag også, sier han.

Ranheim er med andre ord den perfekte samarbeidspartner for banken.

– Ranheim passer banken veldig godt. De har fokus på lokal tilhørighet og å bygge stolthet lokalt på Grilstad. Som bank er vi også til stede for lokalsamfunnet. Samtidig ønsker vi å ta del i dugnadsånden og folkeligheten som kjennetegner klubben.

Og begeistringen er gjensidig, skal vi tro daglig leder, Frank Lidahl, i Ranheim fotball.

Les også: – SpareBank 1 SMN er en drømmesponsor

Er med videre på reisen

– Dette er en drømmesponsor å ha for oss, rett og slett fordi vi står for mye av de samme verdiene. Denne avtalen er med på å skape en tryggere økonomisk plattform for Ranheim, og den røde tråden her er også tydelig: Vi håper at vi kan se igjen noen av trønderne i Ranheim på Lerkendal i løpet av de neste årene, sa han da den første avtalen med SpareBank 1 SMN ble inngått i vår.

EiendomsMegler1 har vært med som samarbeidspartner siden høsten 2016, og blir også med videre på den eventyrlige reisen.

– Denne avtalen er hverken veldedighet eller et rent sponsorat, men en samarbeidsavtale. Vi har hatt et gjensidig engasjement både hos klubben og hos våre meglere på vårt bydelskontor på Grilstad, sier salgsdirektør, Eirik Jacobsen, i Eiendomsmegler 1.