Terningkast 5 på vår barneforsikring

​Barneforsikringer fra SpareBank 1 får terningkast 5 i Norsk Familieøkonomis årlige test av barneforsikringer.

– Årets resultat viser at vi har en svært god og konkurransedyktig forsikring. Dette er veldig gledelig, spesielt siden barneforsikring er et viktig tilbud for familien, sier produktsjef Therese Barski i SpareBank 1 Forsikring.

Sikre barnets fremtid

Norsk Familieøkonomi er opptatt av at en barneforsikring først og fremst skal sørge for at barnets fremtid er sikret.De har derfor sett på barnets evne til å være økonomisk selvstendig til tross for sykdom eller skade. Dette er i tråd med hva SpareBank 1 mener er viktig med en barneforsikring.

Les også: 7 ting du kan lære barna slik at det blir tryggere på skoleveien

Ros for høy utbetaling

I testen vektlegges «utvalgte sykdommer» som en av de viktigste erstatningene i en barneforsikring. Her trekkes SpareBank 1 frem som en av dem med høyest forsikringssum. Vi får ros for at summen blir regulert i tråd med folketrygdens grunnbeløp, slik at forsikringsmottakerens kjøpekraft opprettholdes.

Vi har også testens nest høyeste forsikringssum for utvidet hjelpestønad og får positiv omtale av gode dekninger både på uførepensjon og uførekapital.

Konkurransedyktig

Grethe Holltrø.jfif

Leder for produkt person, Grethe Holltrø

– Vi er veldig fornøyd med tilbakemeldingen. Da vi lanserte vår nye barneforsikring i 2017, var det nettopp for å gjøre den mer konkurransedyktig både i innhold og i pris. Vi ønsket at den skulle være lettere å kommunisere og lettere å forstå. Dette opplever vi at vi har lykkes med avslutter leder for produkt person Grethe Holltrø.

Se hele testen!

Testvinner for 2018 er If Skadeforsikring etterfulgt av Danica/Codan. If skårer i toppsjiktet på alle punkter, men er også en av testens dyreste.  Danica/Codan får på sin side utmerkelsen på bakgrunn av svært lav pris.

Se hele artikkelen slik den er publisert på norskfamilie.no.

Klikk her for å laste ned hele testen.

Finn ut mer om vår barneforsikring