– Vi gleder oss til å flytte inn i Lyngården

Mandag 8. april samler vi bank, megler og regnskapshus i Lyngården på Moholt. Målet er å skape et kraftsenter som gir kundene et godt og fremtidsrettet tilbud.

Vi flytter ut av våre lokaler på Valentinlyst, Lade og Lerkendal, og samler 50 finansrådgivere, eiendomsmeglere og regnskapskonsulenter i nye lokaler i Lyngården på Moholt. Bygget ligger side om side med Moholt kirke, og ses tydelig fra Omkjøringsveien. Banksjef i Trondheim Øst, Hilde Sem Lykke, gleder seg til å flytte inn i de nye lokalene og tror synergien mellom bank, megler og regnskapshus vil kunne gi kundene et enda bedre tilbud.

– Vi ser en markant endring i kundenes adferd, der personlig rådgiving er blitt driveren i kontornettet, mens dagligbanktjenester løses i stor grad av våre selvbetjeningsløsninger. Når kunden nå besøker kontoret en eller to ganger i året er det gjerne når kunden har behov for rådgivning, enten i forbindelse med lån, sparing eller forsikring. Hos oss vil du finne rådgivere som gir god privatøkonomisk rådgivning, meglere som hjelper til med kjøp og salg av bolig og regnskapskonsulenter som veileder små og mellomstore bedrifter, forklarer Sem Lykke.

Best på kundeopplevelser

Banksjef Hilde Sem Lykke

På Lyngården vil det være gode parkeringsmuligheter for besøkende, men det er også lagt opp metrobusstopp like utenfor bygget. Samtidig vil det være godt tilrettelagt for syklister å ta turen til det nye kontoret på Moholt. Bygget er på 10.000 kvadratmeter og vil huse ca. 450 arbeidsplasser, og har det fremste av nye løsninger. Lyngården er også gjennomført bærekraftig. Alt fra energi til avfall og forurensing er godt ivaretatt fra et miljøperspektiv.

Sem Lykke ønsker å skape best mulige opplevelser for kundene, og tror kombinasjonen av kunnskap, tilgjengelighet og erfaring vil kunne bidra til å få til dette.

– Vi har et mål om å bli best på kundeopplevelser og samtidig være nær og dyktig. For å kunne lykkes må vi også være best på rådgivning der kunden får god veiledning i alle livets faser. Samtidig må vi være effektive slik at vilkårene til kundene blir konkurransedyktige, sier banksjefen.

Fortsatt minibank på Valentinlystsenteret

Minibank og nattsafe vil fra fredag 5. april flyttes inne på Valentinlystsenteret og vil bli driftet av NOKAS. Innskuddsautomat vil være tilgjengelig på våre kontor både på Heimdal og i Søndre gate. Om kunden har behov for hyppige kontantinnskudd vil vi anbefale å inngå en avtale om nattsafe. Priser, informasjon og tegning av avtale finnes på www.nokas.no og www.loomis.no.