Vi leter etter unge talenter med store drømmer!

Vil du bergta verden med musikken din? Går du grisefort på ski, eller har du drivkraften som skal til for å bringe idéer ut i livet? Nå kan du søke om SpareBank 1 SMN Talentstipend.

På bildet over ser du blant annet Tara (19) fra Trondheim, som drømmer om å kunne leve av luftakrobatikk og nysirkus. Du ser Jonas (24) fra Namdalen, som håper at musikken tar han til evigheten og forbi. Her er Sigrid (19) fra Ålesund, som vil konkurrere mot verdens beste, og gründeren Marcus (20) fra Steinkjer, som allerede har skapt arbeidsplasser for over 40 personer.

Sammen med de andre vinnerne av SpareBank 1 SMN Talentstipend 2019, våger de å prøve der andre kanskje vil gi opp. De har evnen til å inspirere med sitt pågangsmot, og ønsker å bidra positivt tilbake til lokalsamfunnet.

Her er mange av dem som fikk SpareBank 1 SMN Talentstipend i 2019 samlet.

Kjenner du deg igjen i beskrivelsen? Trenger du støtte for å satse videre på din drøm? Da må du søke om SpareBank 1 SMN Talentstipend.

Til sammen ligger det 1 million kroner i potten for 2020, og det er penger som skal deles ut til unge talenter fra Midt-Norge.

– Siden 2003 har banken hatt gleden av å gi stipend til over 500 unge talenter. Målet er å kunne løfte og videreutvikle talentene som finnes i Trøndelag og på Nordvestlandet, sier Siri Borthen Flatås, prosjektleder for SpareBank 1 SMN Talentstipend.

Sammen med fagjuryen ser hun etter talenter som banken kan være med å heie på i videreutviklingen av sitt talent, og som kan gjøre noe ekstra for å  inspirere folk i Midt-Norge.

– Vi forsøker gjerne å finne dem som er i utvikling, som er på trappene av noe større, og som vi tror kan slå ut i full blomst med riktig backing, innsats og motivasjon. Vi ønsker å heie frem talentene våre videre, og legger vekt på at stipendet fra banken kan være et bidrag i talentutviklingen, sier hun.

Vinnerne inviteres til inspirasjonsdag, stipendutdeling og festmiddag i bankens hovedkontor i Trondheim.

Søk frem til 6. januar 2020

Er du mellom 18 og 30 år fra Midt-Norge, og har du høye ambisjoner med talentet ditt? Skynd deg å søke om SpareBank 1 SMN Talentstipend, eller tips noen du mener bør søke.

SpareBank 1 SMN Talentstipend deles ut innen idrett, kultur og gründerskap, og vi har også en åpen klasse for andre typer talenter. Vinnerne mottar stipend på mellom 25.000 og 50.000 kroner og får også en inspirasjonsdag med etterfølgende prisutdeling/festmiddag.

Her kan du lese mer og søke om talentstipend

SpareBank 1 SMN deler ut samfunnsutbytte

  • SpareBank 1 SMN eies av Midt-Norge, og gir derfor deler av vårt overskudd tilbake til regionen i form av støtte til allmennyttige formål. Vi kaller dette samfunnsutbytte.
  • I 2019 er samfunnsutbyttet på 80 millioner kroner. Det gjør oss til en av regionens største private bidragsytere, og pengene brukes til å bygge og støtte Midt-Norge.
  • I tillegg til å støtte gode formål innen idrett, kultur, næringsutvikling og bærekraft, deler banken også ut talentstipend til unge, lokale talenter.