Om bloggen

Vi ønsker å møte deg der du er – enten det er i Trondheim, Molde, Ålesund, Namsos eller Førde, eller om det er på sosiale medier som her. Uansett hvor du velger å treffe oss, så vil vi gjerne ha en dialog med deg om de tingene som du synes er viktige.

Innholdet på bloggen vil være tips og råd om privat- og bedriftsøkonomi og forsikring fra våre dyktige medarbeidere, tidsrelevante kommentarer, og innblikk i bankens gavearbeid via fremheving av gode saker og mennesker som vi støtter i hele vår region.

Vi ønsker å skape gode kundeopplevelser, og å være nær og dyktig – ved å vise transparens, ærlighet og samfunnsengasjement. I tillegg til bloggen så har vi en aktiv tilstedeværelse på Instagram, Twitter, Google + og Facebook.

Vi setter pris på alle henvendelser vi får, og håper du tar kontakt om det er noe du lurer på. Fordi personvern er svært viktig for oss, kan vi ikke ta i mot eller gi ut privat informasjon på sosiale medier. Du vil allikevel kunne få svar på det meste om du stiller et generelt spørsmål. Vi ber også om at du ikke oppgir personlig informasjon som kontonummer og personnummer under noen omstendighet.

Retningslinjer for kommentering på bloggen

Vi hører gjerne fra deg – følg oss på Facebook, Instagram, Google + og Twitter!