Førjulsgave til engasjerte Hammerfestinger

Kjenner du et lag eller forening som gjør noe ekstra bra, og fortjener oppmerksomhet? Vi har lyst til å gi noe tilbake til byen, og deler ut 25000 kroner under handelsmessa 10 -11. november.

Når det går godt for SpareBank 1 Nord-Norge, går det godt for lokalsamfunnene også. En del av samfunnsansvaret vårt er å gi tilbake til dem som bor og lever her – og ikke minst de som legger til rette for fritidsaktiviteter for barn og unge.

Nå vil avdelingen i Hammerfest gjøre ekstra krus på noen av dem, og deler ut en førjulsgave på 25 000 kroner til en lag og forening som brenner litt ekstra. Det fins mange der ute som gjør en bra jobb, noen ganger mest i kulissene. Men ikke mindre viktig av den grunn.

– Det kan være et lag eller forening som vanligvis ikke får noen oppmerksomhet, men som fortjener det. Vi har lyst til å framsnakke både disse og andre som gjør en god jobb, sier Birgit Svanholm, avdelingsleder personmarked SpareBank1 Nord-Norge.

Du kan nominere et lag eller forening som hjertet ditt banker for innen søndag 29. oktober. Du må gi en kort begrunnelse for hvorfor du mener akkurat disse fortjener en førjulsgave.

– Deretter lager vi stemmesedler for hver kandidat, som vi tar med på standen vår på Handelsmessa 10. november. Her kan du komme å stemme, forteller Svanholm.

Vinneren av førjulsgaven utropes på messa – med masse Hammerfestinger til stede.

Nominer et lag eller forening som fortjener en førjulsgave.