Ny takst på boligen kan gi deg billigere billån

Har du eid bolig i 10 år? Da er det stor sjanse for at du kan få styre boliglånet ditt selv. Det kan gjøre bilkjøp billigere.

Med den eventyrlige prisveksten som har vært i boligmarkedet siden 2008, kvalifiserer mange til fleksibelt boliglån uten å vite om det.

Har du fleksilån får du større økonomisk frihet til å gjøre det du ønsker når det måtte passe. Fleksilån gir deg rimeligere lånerente hvis du skal kjøpe ny bil sammenlignet med billån. Det er viktig at du setter opp en nedbetalingsplan slik at du betaler ned flexilånet i takt med verdifallet på bilen. Våre rådgivere står klar til å hjelpe deg å lage en slik plan hvis du ikke har gjort det før.

Ønsker du å pusse opp badet eller bare ønsker med fleksibilitet i hverdagen bør du også sjekke om du kan få fleksilån.

Krever lånegrad på 60 prosent eller mindre

Hvis lånet ditt utgjør 60 prosent eller mindre av boligens verdi så kvalifiserer du mest sannsynlig til fleksibelt boliglån fra SpareBank 1 Nord-Norge.

For mange krever dette at du får en ny verdivurdering eller takst på boligen din. Da kan vi beregne om du kvalifiserer til å styre størrelsen på boliglånet ditt selv. Kostanden for en ny verdivurdering eller takst kan fort bli spart inn hvis du får finansiert ny bil eller et oppussingsprosjekt på en rimeligere måte.

Søk flexilån i dag!

Hva er Flexilån?

  • Flexilån også kjent som rammelån lar deg låne inntil 60 % av verdien på boligen din
  • Lånerammen kan du bruke til det du selv vil
  • Renter av beløpet du har brukt samt omkostninger trekkes automatisk ved hvert månedsskifte
  • Du velger selv når og hvor mye du vil betale ned på lånet

Kvalifiserer du ikke til Flexilån – men ønsker å redusere kostnader tilknyttet bil?

Da kan vi anbefale SMART Bilforsikring, denne forsikringen gir rabatt hvis du har god flyt i kjøringen din. Du får uansett ikke høyere pris.