Foto: Stian Andersen

Kari Bremnes til Glød

En av landets fremste artister er klar for Glød-konserten i Harstad 22. september.

 – Vi er utrolig stolte over å ha selveste Kari Bremnes med på Glød-konserten. Harstad-publikum kjenner Kari godt, og kunne oppleve henne senest under Festspillene tidligere i sommer. Men vi kunne rett og slett ikke arrangere en slik konsert i Harstad uten å ha Kari Bremnes på programmet, sier Mona Slåtto Olsen, SpareBank 1 Nord-Norges banksjef i Harstad.

– Gleder seg

Kari Bremnes er oppvokst i Svolvær i Lofoten. Hun har skrevet sanger «halve livet», og vært artist enda lengre. Man kan si at hun nærmest har utviklet sin egen sjanger. Kjernen er alltid nærheten til folk og historiene rundt livene vi lever – storheten og trivialitetene. Hun har vunnet spellemannsprisen flere ganger og levert en rekke slagere som hele landet har omfavnet varmt.

– Harstad er en by jeg er veldig glad i. Jeg synes det er stas å få være med på å hylle glød og engasjement i denne byen. Harstad har betydd mye for meg gjennom årene og gjør det fremdeles. Jeg har stor sans for hva folk får til her, sier Kari Bremnes.

Hyller nordnorsk engasjement

Det er SpareBank 1 Nord-Norge som arrangerer gratiskonserten Glød i Harstad sentrum lørdag 22. september. Konserten er en hyllest til alle de som brenner for noe.

– Vi i SpareBank 1 Nord-Norge har et glødende engasjement for Nord-Norge. Med Glød ønsker vi å takke alle de som brenner for lokalmiljøet sitt, og inspirere flere til å engasjere seg, sier Slåtto Olsen.

Hun mener Nord-Norge er avhengig av dette engasjementet, og håper konserten kan inspirere flere til å finne sin indre glød.

Billetter tilgjengelig i august

Fra før er det klart at den norske popkometen Sigrid står på scenen under konserten. Selv om Glød er helt gratis, må man skaffe seg en billett for å slippe inn. Gratisbillettene vil bli lagt ut i løpet av august. Praktisk informasjon om konserten, billetter og annet vil bli gjort tilgjengelig på snn.no i løpet av sommeren.