Garantert folkefest når Marcus & Martinus kommer til gratiskonserten Glød

Glød har intet mindre enn en nordnorsk popsensasjon i gave til folket i Harstad. Marcus & Martinus spiller en egen ettermiddagskonsert før kveldsprogrammet starter.

De to tvillingene ser virkelig fram til å spille for fansen i Harstad.

– Vi gleder oss utrolig mye. Det er en stor ære å få være en del av denne flotte folkefesten i Harstad. Og så er det alltid ekstra fint å komme hjem til nord for å spille, sier Marcus Gunnarsen.

– Vi brenner for musikken og det å få opptre. Da er det ekstra fint å få være med på dette arrangementet, sier Martinus Gunnarsen.

Gutta fra Trofors i Nordland er for tiden blant verdens mest populære nordmenn. Det siste året har Marcus & Martinus spilt for utsolgte arenaer i hele Europa.

– Det er Justin Bieber-tilstander overalt hvor de ferdes, med hylende fans som håper å få et glimt av idolene sine. Og nå får vi dem altså hit til Harstad. Dette blir helt ellevilt, sier SpareBank 1 Nord-Norges banksjef i Harstad, Mona Slåtto Olsen.

Gratis for alle

Det er SpareBank 1 Nord-Norge som arrangerer gratiskonserten Glød i Harstad sentrum lørdag 22. september. Konserten er til alle i Harstad – en hyllest til alle de som brenner for noe.

– Vi i SpareBank 1 Nord-Norge har et glødende engasjement for Nord-Norge. Med Glød ønsker vi å takke alle de som brenner for lokalmiljøet sitt, og samtidig inspirere enda flere til å engasjere seg, sier Slåtto Olsen.

– Med Marcus & Martinus blir det garantert folkefest under familiearrangementet på lørdag ettermiddag. Glød skal jo være for alle, både store og små. Billettene er som kjent gratis, så her er det bare å ta med seg hele familien på konsert, sier banksjefen.

Gratisbilletter

Marcus & Martinus står på scenen på familieshowet lørdag ettermiddag. På kvelden er det allerede klart at Sigrid og Kari Bremnes skal spille, i tillegg til flere kjente artister.

Selv om Glød er helt gratis, må man skaffe seg en billett for å slippe inn. Gratisbillettene vil bli tilgjengelig torsdag 9. august klokken 12.00. Billettbestilling og annen informasjon finner man på snn.no/glød.

– Vi forventer stor pågang etter billettene, og satser på at systemene våre skal håndtere det på en god måte. Vi benytter billettsystemet Hoopla, som er det samme som både Bakgården og en rekke andre store festivaler bruker, sier Mona Slåtto Olsen.