Foto: Jonathan Vivaas Kise

Sondre Justad klar for Glød-konserten

I dag slippes tusenvis av gratisbilletter til Glød-konserten i september. Dit kommer en av landets beste liveartister, som er klar for å ta Harstad med storm.

– Det er alltid rått å spille i Harstad! Jeg føler jo en slags tilhørighet til byen siden det er like borti gata fra Henningsvær, hehe. Vi spilte faktisk vår første utsolgte konsert i Nordic hall i 2014. Det gjorde inntrykk, sier Sondre Justad.

27-åringen fra Lofoten kommer til Glød etter å ha vært headliner på en rekke av sommerens musikkfestivaler.

– Jeg gleder meg til å være med på hyllesten av det glødende engasjementet jeg møter i både bygd og by i Nord-Norge, sier Justad.

Leverer alltid

– Sondre Justad leverer alltid et forrykende show når han går på scenen. Både publikum og anmeldere digger det han gjør. Det kommer garantert til å gløde på arenaen 22. september, sier SpareBank 1 Nord-Norges banksjef i Harstad, Mona Slåtto Olsen.

Det er som kjent den nordnorske sparebanken som arrangerer gratiskonserten Glød i Harstad. Konserten er en hyllest til alle de som brenner for noe.

– Vi i SpareBank 1 Nord-Norge har et glødende engasjement for Nord-Norge. Med Glød ønsker vi å takke alle de som brenner for lokalmiljøet sitt, og inspirere flere til å engasjere seg, sier Slåtto Olsen.

I tillegg til Sondre Justad, står både Sigrid og Kari Bremnes på scenen under Glød-konserten. Dessuten skal Marcus & Martinus spille en egen ettermiddagskonsert for hele familien.

Gratisbilletter

Selv om Glød er helt gratis, må man skaffe seg en billett for å slippe inn.

– Vi har lagt ut tusenvis av gratisbilletter til Marcus & Martinus-konserten, og det samme antallet gratisbilletter til kveldskonserten. Dersom du skal få med deg begge delene, må du altså ha to billetter, forklarer banksjefen.

Billettbestilling og annen informasjon finnes på nettsiden snn.no/glød.

Foto: Bjørnar Øvrebø

KOMMER: Sondre Justad. Foto: Bjørnar Øvrebø