Slipper 4000 nye billetter til gratiskonserten Glød

På under et døgn ble 20 000 billetter revet bort. Nå får du også se Kristian Kristensen, Dagny og DJ-duo Tungevaag & Raaban på scenen.

Glød-konserten arrangeres midt i Harstad sentrum 22. september, med en rekke store artister på scenen. Mandag 3. september klokka 10 slippes 2000 nye billetter til konserten med Marcus og Martinus som spiller på ettermiddagen. Samtidig legges det ut 2000 billetter til arrangementet på kvelden. Selv om Glød er helt gratis, må man skaffe seg en billett for å slippe inn.

På kvelden går popkometen Sigrid, Kari Bremnes og Sondre Justad på scenen. Nå er det klart at også artist og låtskriver Kristian Kristensen, popstjernen Dagny og DJ-duoen Tungevaag & Raaban kommer.

– Jeg er ikke i tvil om at det kommer til å Gløde i Harstad med disse artistene på scenen. Vi har stått på for å få enda flere gode navn til å komme og hylle gløden i Harstad. Vår ambisjon er å skape opplevelser som vi alle kan ta med oss videre, som en inspirasjon til å fortsatt stå på litt ekstra for hverandre. Nettopp det er kjernen i Glød, sier SpareBank 1 Nord-Norges banksjef i Harstad, Mona Slåtto Olsen.

Utvidet arenaen

– Vi ble helt overveldet av pågangen da tusenvis av billetter forsvant på under et døgn. Siden da har vi derfor jobbet iherdig med å få plass til enda flere på arenaen, forteller banksjefen.

Det er gjort en rekke tilpasninger for å få mer plass til publikum, i tett samarbeid med Harstad kommune.

– For oss er det to ting som teller: sikkerhet og publikums opplevelse. Det har derfor tatt tid å få avklart dette, og vi må gi honnør til kommunen som har bidratt til at det nå blir plass til et enda større publikum.

På hjemmebane

(Foto: Kaja Bruskeland)

Harstadværingen Kristian Kristensen ga mange hakeslepp i TV2-programmet The Voice, og med sin karakteristiske stemme har han sunget seg inn i manges hjerter med blant annet «Kan du lære mæ?» og «Lyset».

– Ikke bare får jeg komme hjem til Harstad, men Glød gir meg muligheten til å vise noe av det jeg brenner for. Å bidra til fest og musikkglede på hjemplassen er noe jeg virkelig ser fram til, sier Kristensen.

Billettene til Glød finner du på snn.no/glød.