Thea (15) til Glød med debutsingelen

Harstad-jenta Thea Floer Kulseng serverer sin rykende ferske singel «Aurora» når hun står på scenen under Glød-konserten.

Thea debuterte med et brak da hun i et fullsatt Oslo spektrum vant MGP jr. i 2015. Siden den gang har hun gjennomført 100 konserter rundt i hele Norge. Nå er den unge Harstad-jenta klar for sin største liveopptreden så langt, når hun står på scenen under Glød-konserten i Harstad 22. september.

– Det er delt ut 12.000 billetter til konserten, og jeg skal spille på samme konsert som Sondre, Sigrid, Dagny og de andre stjernene. Dette blir sinnsykt stort og jeg gleder meg veldig, sier Thea.

15-åringen benytter like godt anledningen til å slippe sin aller første singel.  Thea har det siste året samarbeidet med Sigrun Loe Sparboe og sangen «Aurora» er noe av det som har kommet ut av samarbeidet.

– Jeg fikk inspirasjon til «Aurora» da jeg lå under åpen himmel siste natta på leirskolen på Grøtavær. Mens nordlyset danset over himmelen, sang en lærer en godnattsang. Inntrykkene var så sterke at jeg måtte skrive ned det jeg følte, og nå har det blitt til en sang, forteller Thea.

Med Thea er listen over artister til Glød komplett. Harstad-jenta står på scenen under kveldskonserten, sammen med Sigrid, Sondre Justad, Kari Bremnes, Dagny, Kristian Kristensen og Tungevaag & Raaban. I tillegg spiller Marcus & Martinus en egen konsert for hele familien på ettermiddagen.

– Vi er kjempefornøyde med programmet vi har snekret sammen. Her er det godbiter på rekke og rad. Dessuten er det jo virkelig stas at to av artistene kommer fra Harstad, sier banksjef Mona Slåtto Olsen i SpareBank 1 Nord-Norge.

Her er programmet for Glød-konserten lørdag 22. september:

Marcus & Martinus-konserten
Kl. 13.30: Arenaen åpner
Kl. 15.15: Konsertstart
Kl. 16.45: Konsertslutt

Kveldskonserten
Artister: Sigrid, Sondre Justad, Kari Bremnes, Dagny, Kristian Kristensen, Thea og Tungevaag & Raaban.
Programleder: Maria Haukaas Mittet
Kl. 17.15: Arenaen åpner
Kl. 18.00: Konsertstart
Kl. 22.00: Konsertslutt

snn.no/glød finner du alt du trenger å vite om Glød-konserten.