Mikrospar deg til drømmeboligen!

Spar litt hver gang du bruker kortet, plutselig har du råd til det du ønsker deg.

Hva sparer du til? Ny sykkel, ny pc eller kanskje er det boligdrømmen? De fleste av oss synes det til tider kan være vanskeligere å spare penger enn å bruke dem. Med mikrospar har du mulighet til å spare uten at du tenker over det.

Legger du til et fast trekk på for eksempel 20 kroner hver gang du trekker kortet, kan du spare 14.600,- kroner i året dersom du bruker kortet to ganger om dagen. Det betyr at allerede er halvveis til å fylle årets BSU-pott. Javel, så er ikke ett års sparing på BSU nok til drømmeboligen – men du får veldig god rente – og det er ett steg på veien til boligdrømmen i alle fall.

Slik kommer du i gang med mikrospar

  1. Logg inn i nettbanken eller mobilbanken
  2. Velg hvor mye du vil spare hver gang du bruker kortet
  3. Så er du i gang med sparing!

Høres det ikke enkelt ut? Du kan lese mer om mikrosparing her!