Har du testet disse nye funksjonene i mobilbanken?

I dialog med tusenvis av mobilbank-kunder har vi forbedret oversikten og lansert en rekke nyttige funksjoner. Sjekk ut hva som er nytt i mobilbanken!

Ta bilde av en regning for å betale den, overfør betalingsinformasjon fra e-post-faktura rett til mobilbanken din, overfør med Siri, utsett betaling, og følg med på økonomien til barna. Dette er bare noen av de nye funksjonene du nå kan leke deg med i mobilbanken. I tillegg får du råd om hvilke andre produkter og tjenester som kan hjelpe deg til å ta gode økonomiske valg.

– Folk vil ha det enkelt, så når vi leverer nye funksjoner og produkter i mobilbanken, er dette et svar på det kundene forteller oss at de forventer og ønsker, sier Thomas Allan Nygaard, produkteier digitalbank i SpareBank 1.

Visste du om disse funksjonene i vår mobilbank?

Logg inn med Face-ID

Sjekk saldoen med et smil!

Mobilbanken på Apple watch

Du kan sjekke saldo og enkelt overføre penger med klokka di!

Overføre med Siri

Når du står der med hendene fulle, bruk Siri for å overføre mellom kontoene dine!

Se alle dine SpareBank 1-kontoer i mobilbanken

Har du brukskonto i flere SpareBank 1-banker kan du hente inn og se disse i mobilbanken. I «min oversikt» vil du få opp navn på konto, saldo og hvor konto er hentet fra. Etter hvert vil det også bli mulig å se transaksjoner og gjøre betalinger, først fra brukskonto og senere også fra kredittkortkonto.

Spar tid med enkel regningsbetaling

Lei av å taste inn KID-nummer og kontonummer? Det er vi også. Med enkel regningsbetaling, kan du sende betalingsdetaljene fra en faktura du har fått på e-post, direkte til betaling i mobilbanken, uten å taste inn et eneste tall manuelt. Hvor digg er ikke det?

Fakturascanning med kamera
Ta bilde av papirfakturaen din, og overfør betalingsinformasjonen til mobilbanken med et tastetrykk! Magi? Neida, bare mobilbanken vår. 🙂

Utsett betaling

De fleste av oss opplever at enkelte måneder bringer med seg mange og store regninger. Med utsett betaling slipper du å ty til forbrukslån eller kreditt når det kniper. Du kan enkelt spre fakturautgiftene over flere lønninger.

 

Så langt har over 25.000 gitt sin tilbakemelding direkte i mobilbank-appen, har du noen tips eller ønsker? Gi oss gjerne din tilbakemelding du og!