Nå blir det Alan Walker-konsert også for de under 18 år

Winterland åpner dørene på dagtid lørdag 22.02.2020 for en rusfri konsert for barn, unge og voksne med Alan Walker, i samarbeid med SpareBank 1 Nord-Norge og Ung Kulturrabatt.

Det er en av verdens største artister som kommer til Tromsø og Winterland, og nå kan Winterland og SpareBank 1 Nord-Norge avsløre at det også blir konsert for de under 18 år.

– Dette er sykt kult, jubler Tuva Haua.

Tuva Haua og Aimy Heggelund er enig om at det er veldig bra å få et tilbud til de under 18 år, selv om det egentlig er en festival for de over 18.

Konserten blir på dagtid, før Walker også skal spille på Winterland på kvelden.

Gleder seg: Vilde Fjeldheim Wold (øverst til venstre), Stian Johansen (Winterland), Mariann Meszaros Josefsen, Mia Eriksen, Tuva Haua og Aimy Heggelund gleder seg til konsert med Alan Walker på Winterland. Foto:

– Konserten kommer til å åpne dørene klokken 15:30, hvor Alan Walker går på kl 16:30 og spiller en time. Etter konserten tømmer vi festivalområdet og gjør klar for å åpne igjen på kvelden. På Winterland vil Alan Walker avslutte festivalen rundt midnatt, sier festivalsjef Stian Johansen.

– Konserten kommer til å åpne dørene klokken 15:30, hvor Alan Walker går på kl 16:30 og spiller en time. Etter konserten tømmer vi festivalområdet og gjør klar for å åpne igjen på kvelden. På Winterland vil Alan Walker avslutte festivalen rundt midnatt, sier Festivalsjef Stian Johansen.

Gir flere mulighet til å gå på konsert

Banksjef Lars Nymo Trulsen i SpareBank 1 Nord-Norge er glad for å kunne bidra til at flere får oppleve artisten.

– Utrolig mange barn og unge har lyst til å se Alan Walker, og de fleste av oss kan vel kjenne oss igjen i følelsen av å være for ung til å gå på konserter vi har drømt om. Derfor er vi kjempeglade for at Samfunnsløftet kan være med på å gi flere muligheten til å gå på konsert!

Ung Kulturrabatt legger ut rabatterte billetter

– Ung Kulturrabatt gjør også at vi får se Alan Walker til en veldig rimelig pris, sier Tuva Haua.

Konsertbillettene vil koste 375 kr for både barn og voksne, men Ung Kulturrabatt har også et begrenset antall billetter for de mellom 15 og 19 år, for kun 150 kr.

– Vi har hatt spørreundersøkelser på andre arrangementer, og Alan Walker er blant de artistene flest ønsker seg til Ung Kulturrabatt, sier Mia Marlene Eriksen, produsent på Tvibit. 

– Vi har fått utrolig mange henvendelser om dette etter at vi slapp Alan Walker til Winterland, derfor er vi enormt glad for at Sparebank1 Nord-Norge og Ung Kulturrabatt ville være med å arrangere konsert, sier Stian Johansen.

Praktisk info om konserten:

  • Konserten har fri aldersgrense, men er du under 15 år må du være i følge med en person over 18 år.
  • Billettsalget åpner fredag 13.12.2019 kl 10:00
  • Billettpris: 375 kr
  • Det er tilgjengelig et begrenset antall billetter med Ung Kulturrabatt for 150 kr. Disse er for ungdom på 15-19 år. Rabattordningen gjelder fra du fyller 15 år, og til dagen før du fyller 20 år. Hvis du skal bruke billett med Ung Kulturrabatt må du ha med legitimasjon på arrangementet.
  • Hvis du er over 15 år og skal være uten noen over 18 på konserten, så må du ha med legitimasjon.