Vil du varme opp for Alan Walker?

SpareBank 1 Nord-Norge og Winterland leter etter et nordnorsk talent som kan varme opp Skarphallen før Alan Walker går på scenen.

I forbindelse med Winterlandfestivalen arrangerer vi 22. februar en rusfri Alan Walker-konsert for barn, unge og voksne. Konserten trenger selvfølgelig en rivende dyktig DJ til å varme opp – og nå leter vi etter nettopp den som passer oppgaven.

– Vi leter etter en ungdom eller en ung voksen som kan sette stemninga skikkelig! Vi er ute etter et rått talent, med lidenskap for musikken. Vi har ikke satt verken nedre eller øvre aldersgrense, men jeg håper vi får høre fra mange unge talenter, sier banksjef Lars Nymo Trulsen.

Banksjef Lars Nymo Trulsen håper mange unge DJ-er melder seg på konkurransen.

Et godt springbrett

Den tøffe oppgaven med å velge ut det beste DJ-talentet, er det festivalsjef Stian Johansen, Christian Larsen (SpareBank 1 Nord-Norge), og Mia Eriksen fra Tvibit som sitter med.

– Jeg kommer til å se etter noen som kan sette skikkelig fyr på stemninga, og løfte publikum helt opp under taket. Dette blir en stor konsert, med flere tusen tilskuere, og en skikkelig mulighet for å vise seg fram, sier Larsen.

Festivalsjef Stian Johansen håper en spillejobb foran 2000 publikummere kan være det springbrettet unge DJ-talenter trenger for å kunne satse videre med musikken sin.

– Jeg ser etter noen med et solid potensial, og som selvfølgelig skal fenge publikum. Jeg er veldig spent på bidragene vi får inn, for landsdelen er garantert full av talenter, sier han.

Festivalsjef Stian Joahnsen håper mange kjenner sin besøkelsestid, og sender inn bidrag.

Meld deg på!

Vinneren får, i tillegg til å opptre, selvfølgelig møte Alan Walker, betalt reise og opphold til Tromsø og et splitter nytt Pioneer xdj-rx2.

Meld deg på ved å sende oss en e-post med lenke til Youtube, Soundcloud eller andre steder du har lastet opp musikken din. Vi vil gjerne høre og se mest mulig av det du har laget, så send heller en lenke for mye enn en lenke for lite! Vi må også vite:

  • Navn
  • Alder
  • Bosted
  • Eventuelle tidligere spillejobber
  • Navn og kontaktinformasjon til foresatte, dersom du er under 18 år.

Send det hele i en e-post til kommunikasjon@snn.no. Påmeldingsfristen er 15. januar.