Leo lever av Youtube

Dette er mannen du ikke glemmer. Leo Moracchioli fra Oltedal.

Den lille dalen, med snaut 1000 innbyggere, ligger rundt 45 minutter (med bil) fra Stavanger sentrum. Nesten øverst i dalen finner vi en ganske fersk SpareBank 1 SR-Bank-kunde.

39-åringen Leo Moracchioli jobber hjemmefra. Jobben hans? Lage musikk og musikkvideoer til videotjenesten Youtube.

– En dag, for gøy, gjorde jeg en utgave av «Poker face» av Lady Gaga. Den fikk over én million visninger. Da tenkte jeg: Hm…det går kanskje an å leve av dette?

– Det har jeg gjort i rundt tre og et halvt år nå. 2,5 millioner følgere og mellom 15-20 millioner visninger i måneden på kanalen. Det har plutselig tatt helt av, forklarer Moracchioli.

Gira på SR-Bank? Her kan du bli kunde

Artikkelen fortsetter under SRtv-innslaget.

Kjøpe bolig? Dette avgjør hva du kan få i lån

Fikk lånehjelp

Og det er ingen overdrivelse. Det har tatt såpass av at han lever godt av det han gjør.

Men han trengte likevel litt hjelp da han skulle få gang på byggingen av sitt nye hus på Ålgård – en snau mil nærmere både Stavanger og Sandnes.

Derfor tok han kontakt med flere banker for å få et lån. Når Leo Moracchioli nå bygger et hus med et gigantisk studio i kjelleren, gjør han det med hjelp fra SpareBank 1 SR-Bank.

Vil du se mer av Leo? Sjekk ut Frog Leap Studios på Youtube

– Det blir cirka tre ganger så stort som studio jeg har i dag, og blir bygget bak huset under plenen. Jeg kan ikke helt tro det før jeg står der og det er ferdig.

Trenger du økonomiske råd? Ta en titt her