Lær mer om FNs bærekraftsmål

Er du ung og opptatt av å leve bærekraftig? Da bør du melde deg på SR-Banks arrangement om FNs bærekraftsmål torsdag 9. mai

Ønsker du å bidra til en bedre verden med måten du lever på, men vet ikke helt hvordan? Vi arrangerer en kveld for deg som vil lære mer om FNs bærekraftsmål og en mer miljøvennlig livsstil. Din mening er viktig for oss, derfor vil vi gjerne også høre hva du mener banken bør jobbe med innen bærekraft.

Arrangementet er gratis, og ja, det blir også mat til alle som kommer. Meld deg på her så vi vet hvor mange som kommer og unngår matsvinn

Young Sustainable Impact (YSI) – forteller om FNs bærekraftsmål og at unges engasjement og påvirkning er nøkkelen for å nå målene.

Ingrid Bergtun (Blogger og influencer) – snakker om hvordan klesindustrien forurenser og hva man som forbruker kan gjøre for å påvirke dette. Hun vil også snakke om hvordan du kan fornye garderoben med redesign.

Nabobil – tar opp det bærekraftige aspektet med bildeling og hvordan kommende generasjoner vil ha andre reisevaner en dagens voksne.

SpareBank 1 SR-Bank – forteller om hvordan banken jobber med bærekraft i dag og hva vi skal gjøre fremover. Hva mener du vi bør gjøre?

Etter foredragene blir det mat, mingling og mini workshop med Ingrid Bergtun. I tillegg kommer ungdomsbedriftene Treecare, BlueBag og Recover fra Ungt Entreprenørskap. Disse har laget produkter som skal bidra til biologisk mangfold og redusere plast i naturen.

____________________________________________________

SpareBank 1 SR-Bank tar klimautfordringene på alvor. Derfor jobber vi for å nå FNs bærekraftsmål.