Vi støtter de gode formålene

Siden 2012 har Sparebankstiftelsen SR-Bank tildelt 2956 gaver for til sammen 345 millioner kroner. Det skal den fortsette med – selv i krevende tider.

Koronautbruddet har gjort at viktige deler av samfunnet vårt har stoppet opp. Treninger, øvelser, samlinger og viktige møteplasser er stengt. I stedet sitter vi hjemme, for å hindre at smitten sprer seg videre. Det er viktig – og helt riktig at vi gjør, men husk at dette bare er for en periode.

Snart skal idrettslagene, kulturlivet, friluftslivorganisasjonene og oppvekstmiljøet vårt som vi er så stolte av reise seg. Vi skal snart samles igjen. Vi skal nok en gang leke sammen, juble sammen, heie sammen og hjelpe hverandre videre.

I en krevende tid er det kanskje nettopp nå din organisasjon trenger støtte som mest. Sparebankstiftelsen SR-Bank ser etter prosjekter som kommer mange til gode, prosjekter som gjør samfunnet vårt til et enda bedre sted.

Stiftelsen deler ut beløp fra 5000 kroner til seks millioner kroner til gavemottakere i Rogaland, Vestland og Agder. Vi håper du søker.

Hvis du lurer på om din organisasjon er en kandidat til å få støtte, se her hvilke formål Sparebankstiftelsen skal løfte frem denne våren.

Sparebankstiftelsen SR-Bank er den største eieren av SpareBank 1 SR-Bank. Hvert år får stiftelsen en del av overskuddet i SpareBank 1 SR-Bank og deler dette videre til organisasjoner, lag og gode formål. Dette kommer barn og voksne i vår landsdel til gode.

Vi er stolte av å være en del av samfunnet vårt. Vi er stolte av samholdet, styrken og rausheten vi nå ser. Søk om støtte fra Sparebankstiftelsen SR-Bank – og ta vare på de rundt deg.